Tablitele de la Tartaria vor schimba probabil istoria lumii

Istoria moderna ne spune ca cele mai vechi scrieri dateaza de acum 3200 ani BCE (“Before the Common Era”). Aceastea au fost descoperite in Mesopotamia. Aceste scrieri au fost ceritificate de multi savanti de-a lungul istoriei. Cu toate astea, istoria lumii este pe cale de a se schimba. 

In ultimii ani, o teorie noua zguduie temeliile istoriei umanitati si este respenisa vehement de multi savanti.

In Transilvania, localitatea Tartaria judetul Alba s-au descoperit cateva obiecte foarte vechi de lut in anul 1961 de catre Nicolae Vlassa. Se pare ca multe din semnele (scrierile) de pe aceste pietre se regasesc in multe alte scrieri descoperite de-a lungul timpului.

In momentul de fata, cu suportul unor savanati si din afara Romaniei, subiectul a capatat amploare si si-a gasit tot mai multi sustinatori in lumea stintifica. Conform acestora, cea mai veche scriere din lume provine din Romania si dateaza de acum 8000 de ani BCE. Dovada acestui fapt sunt Tablitele de la Tartaria.

In materialul urmator puteti urmari punctul de vedere al unui important savant german Harald Haarmann:

http://www.youtube.com/watch?v=EheI4gH_nCI

3 răspunsuri la „Tablitele de la Tartaria vor schimba probabil istoria lumii”

  1. Interpretarea simbolurilor incizate pe inelul sigilar din bronz descoperit la Seimeni: Mama Pământ, bucraniul şi Zeul Cerului – simboluri atestate în paleoliticul superior, neoliticul timpuriu şi în toate perioadele următoare.
    Simbolurile incizate pe inel sunt identice cu simbolurile prezente pe statuetele antropomorfe feminine aparţinând culturii dunărene Zuto Brdo – Gârla Mare din epoca bronzului mijlociu şi târziu:
    https://sites.google.com/site/seimenineoliticsipreneolitic/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *