Dulan Nicolae Gabriel

Dulan Nicolae Gabriel
poza este de prin 2010 ­čÖé

Imi place sa lupt cu viata de cand am dat ochii cu ea.

Este grea lupta.

Nu ma dau batut niciodata.

Intotdeauna mi-a placut sa fac ceea ce imi place mai mult si am si reusit sa fac lucrurile care chiar imi plac.

Dezvoltare Software, Marketing online, vanzari, bere cu prietenii.

Nu prea ma pricep la scris dar imi place sa ma exprim, asa ca o sa mai scriu pe aici din cand in cand.

In general despre Marketing Online, Dezvoltare Software, filozofii personale sau nu si alte lucrui pe care eu le consider interesante pentru mine si poate si pentru cei care mai trec pe aici din cand in cand.

Unii spun ca sunt un Specialist SEO. Eu spun doar ca am o pasiune pentru SEO. Am inceput sa studiez SEO din 2007 si de atunci citesc, testez si invat aproape zilnic. Am promovat cateva zeci de site-uri cu final foarte fericit in zona de SEO. Se pot vedea in Portofoliul SEO End Soft Design.

Business Analyst si Project Manager este alta zona care imi place foarte mult. Fiecare analiza o transpun impreuna cu colegii mei in solutii software care eficientizeaza procesele de business in divers companii (de ex. Decathlon, CCFiscali, Editura Rao, Synevo etc).

Logo End Soft DesignDaca iti doresti sa iti digitalizezi compania si sa devii cat mai prezent in mediul online te pot ghida. Peste 35 de ani de experienta conteaza.

Din 2007 m-am imiplicat in vanzarile si dezvoltarea tuturor proiectelor realizate de End Soft Design. Si sunt ceva. Si aici tot pasiunea este de vina.

Am inceput sa am diverse activitati in domeniul calculatoarelor prima oara in anul 1988 (programare, ulterior hardware dupa care am revenit la software). As zice ca de atunci si pana astazi nu m-am mai oprit din a invata si contribui in acest domeniu.

Banii nu aduc fericirea  dar sunt un factor de igiena personala.

Starea civila: Familist.

Nascut in Constanta dar de pe la 18 ani ma tot invart prin Bucuresti. Acum nu mai imi place, este prea aglomerat si obositor. De aceea m-am mutat undeva in Ilfov… ­čÖé

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.