Specialist SEO

O campanie corect condusa si structurata, ar trebui sa ghideze catre site-ul dumneavoastra un aflux de potentiali clienti interesati de produsele sau serviciile pe care le oferiti, clienti care sa gaseasca utila structura site-ului si ramana fideli firmei dumneavoastra.

Daca nu stiti ce posibilitati de imbunatatire a site-ului aveti, daca notiunile de dirijarea traficului util si cuvintele cheie, va sunt straine, un audit al website-ului dumneavoastra ma va ajuta in formularea unei opinii in ceea ce priveste metodele de imbunatatire a situatiei.

Indiferent daca vorbim despre o firma cu cifra de afaceri nu foarte mare, sau despre un concern bine-cunoscut, va asigur ca aceeasi atentie riguroasa va sta la dispozitie din partea mea si a colegilor mei de echipa.

In ceea ce ma priveste, am cunostinte si experienta semnificativa intr-o gama variata de directii de marketing online asociate, cum ar fi : SEO (Search Engine Optimization), Campanii Adwords si Campanii Social Media, cunostinte pe care le-am dobandit si pe care le-am testat in practica de peste 8 ani, atunci cand am lucrat la campaniile de Marketing Online pentru proiectele: End Soft Design, Synevo Romania, Apolodor, Cosma Husqvarna, e-Nunti.ro, Hostway, Locatiicazare.ro, Nld Profile etc

Din 2013 am devenit editor si in DMOZ.org

De ce aceste companii au ales sa colaboreze cu mine?

Pentru ca au realizat ca sunt un om onest, cu care brandul firmei lor este in siguranta, care lucreaza pe succes in baza unor obiective stabilite de comun acord.

Pentru ca am demonstrat faptul ca pot imbunatati real situatia, prin solutii pertinente si clare, ca sunt o persoana analitica, dinamica, proactiva, care nu rateaza nici o sansa de a aduce trafic valoros pe site-urile pentru care lucrez.

De asemenea obisnuiesc sa imi indeplinesc promisiunile la termenele stabilite. In cadrul End Soft Design am langa mine o echipa de profesionisti care imi impartasesc conduita de lucru, si care imi vin in ajutor astfel incat sa fim realizam pentru partenerii nostri campanii de marketing olnine de succes.

In concluzie, daca va doriti un partener de afaceri loial si eficient, va stau la dispozitie mai intai pentru un audit de website pertinent, dupa care, daca este cazul, pentru o campanie SEO fructuoasa.

Proiectele la care am lucrat pot fi vizualizate in pagina http://www.endd.ro/portofoliu-seo-rezultate/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.