Specialist SEO

Marketingul modern este arta de a vinde oamenilor lucruri de care nu au nevoie si pe care nu isi permit sa le cumpere!

Am coordonat cu succes echipa End Soft Design in numeroase proiecte small business sau corporate.

In ceea ce ma priveste, am cunostinte si experienta semnificativa intr-o gama variata de directii de marketing online asociate, cum ar fi : SEO (Search Engine Optimization), Campanii Google Ads si Campanii Social Media, cunostinte pe care le-am dobandit si pe care le-am testat in practica incepand cu 2007, atunci cand am lucrat la campaniile de Marketing Online pentru proiecte ca: Ikea,  Synevo Romania, Apolodor, micapublicitate.ro iar lista poate continua

De ce aceste companii au ales sa colaboreze cu echipa End Soft Design?

Pentru ca au realizat ca suntem o echipa onesta, cu care brandul firmei lor este in siguranta, o echipa care lucreaza pe obiective stabilite de comun acord cu partenerii ei.

Pentru ca am demonstrat faptul ca pot imbunatati real situatia, prin solutii pertinente si clare, ca sunt o persoana analitica, dinamica, proactiva, care nu rateaza nici o sansa de a aduce trafic valoros pe site-urile pentru care lucrez impreuna cu echipa mea.

De asemenea obisnuiesc sa imi indeplinesc promisiunile la termenele stabilite. In cadrul End Soft Design am langa mine o echipa de profesionisti care imi impartasesc conduita de lucru, si care imi vin in ajutor astfel incat sa realizam pentru partenerii nostri campanii de marketing olnine de succes.

In concluzie, daca va doriti un partener de afaceri loial si eficient, va stau la dispozitie mai intai pentru un audit de website pertinent, dupa care, daca este cazul, pentru o campanie SEO fructuoasa.

Proiectele la care am lucrat pot fi vizualizate in pagina http://www.endd.ro/portofoliu-seo-rezultate/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *