Dulan Nicolae Gabriel

Imi place sa lupt cu viata de cand am dat ochii cu ea.Dulan Nicolae Gabriel

Este grea lupta.

Nu ma dau batut niciodata.

Intotdeauna mi-a placut sa fac ceea ce imi place mai mult si am si reusit sa fac lucrurile care chiar imi plac.

Marketing online, vanzari, bere cu prietenii. De cativa anisori am mai descoperit o noua placere, copilareasca. ­čÖé

Nu prea ma pricep la scris dar imi place sa ma exprim, asa ca o sa mai scriu pe aici din cand in cand.

In general despre Marketing Online, filozofii personale sau nu si alte lucrui pe care eu le consider interesante pentru mine si poate si pentru cei care mai trec pe aici.

Unii spun ca sunt un Specialist SEO. Eu spun doar ca am o pasiune pentru SEO. Am inceput sa studiez SEO din 2007 si de atunci citesc, testez si invat aproape zilnic. Am promovat cateva zeci de site-uri cu final foarte fericit in zona de SEO. Se pot vedea in Portofoliul SEO End Soft Design.

Intre timp mi-am luat examenele si la Google pe partea de Adwords ca sa inteleg mai bine si procesele din zona asta de marketing.

Din 2013 am devenit editor si in DMOZ.org

Logo End Soft DesignNu am timp sa ofer consultanta desi imi place sa fac acest lucru. Putinul timp pe care il am prefer sa il aloc mai departe studiului. Consultanta pot oferi in cadrul agentiei End Soft Design pentru care imi dedic cea mai mare parte din timp.

Din 2007 m-am imiplicat in vanzarile si dezvoltarea tuturor proiectelor realizate de End Soft Design. Si sunt ceva. Si aici tot pasiunea este de vina. Banii nu aduc fericirea  dar sunt un factor de igiena personala.

Numele complet: Dulan Nicolae Gabriel

Starea civila: Familist.

Nascut in Constanta dar de pe la 18 ani ma tot invart prin Bucuresti. Acum nu mai place, este prea aglomerat si obositor.

CNP-ul, adresa, contul sunt la share.

 

 

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *